Recept

Fagottini plněné humrem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 27114

Ingredience

Na těsto
250 g Mouka polohrubá
250 g Mouka pšeničná hladká T 650
20 ml Olej olivový extra panenský
5 ks Vejce slepičí
Na náplň
3 g Bazalka
200 g Humr
30 ml Olej olivový extra panenský
300 g Rejnok křídlo
100 g Sýr Ricotta
100 ml Vývar rybí
Na krém
300 g Brokolice
1 ks Feferony
1 ks Lanýž
250 g Mušle slávky
30 ml Olej olivový extra panenský
5 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
100 ml Víno bílé
1 stroužek Česnek
40 g Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

50% Kalorie 996 kcal
Kilojoule 4 167kJ
29% Sacharidy 104 g
47% Tuky 35 g
56% Sodík 1 g
109% Bílkoviny 61 g

Fagottini plněné humrem postup přípravy receptu:

1

Brokolici uvaříme v osolené vodě. Osmahneme na pánvi s olejem a šalotkou. Zaděláme těsto a v chladničce ho necháme odpočinout 2 hodiny. Rejnoka uvaříme ve vývaru s bazalkou, humra 4 minuty v osolené vodě. Ryby nakrájíme na kousky a přimícháme zbývající suroviny. Vše promícháme.

2

Na jiná pánvi ohřejeme olej, česnek a trošku feferonky, přidáme mušle a podlijeme malým množstvím bílého vína; přikryjeme pokličkou a počkáme, až se otevřou, vzniklou šťávu přecedíme. K brokolici dáme lanýže nastrouhaného na lupínky a šťávu z mušlí a rozmixujeme.

3

Z těsta vyválíme plát, nakrájíme na čtverečky, doprostřed každého naneseme trochu humří náplně, strany spojíme, a tak utvoříme fagottini. Fagottini uvaříme a podáváme s brokolicovým krémem a strouhaným lanýžem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept