Pansoti s ořechovou omáčkou

60 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
873 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
48 g
Sacharidy
84 g
Vláknina
8 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Řepu uvaříme v dostatečném množství vody. Scelíme je a nadrobno nakrájíme. V míse ušleháme vejce, smícháme je s řepou, vínem, špetkou soli a nastrouhaným sýrem. Zaděláme těsto, zabalíme ho do fólie,necháme v chladničce 30 minut odpočinout. Z těsta vyválíme tenký plát, nakrájíme ho na čtverce o straně asi 10 cm. Do středu každého z nich dáme 1 lžíci řepové náplně, přeložíme na polovinu, aby vznikl trojúhelník, a protilehlé konce přimáčkneme k sobě. Vzniklé pansoti dáme na pomoučený vál a necháme oschnout. Uvaříme ořechovou omáčku. Všechny suroviny nasekáme a smícháme s olejem. Pansoti uvaříme v dostatečném množství vody s troškou oleje, aby se neslepily dohromady. Ochutíme připravenou ořechovou omáčkou. Nakonec posypeme nastrouhaným parmezánem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.