Recept

Pansoti s ořechovou omáčkou

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 27124

Ingredience

Na těsto
500 g Mouka pšeničná hladká T 650
20 ml Olej olivový extra panenský
5 g Sůl
3 ks Vejce slepičí
50 ml Víno bílé
Na náplň
60 g Sýr ovčí tvrdý - Pecorino
5 g Sůl
3 ks Vejce slepičí
300 g Červená řepa
Na omáčku
5 g Majoránka
3 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
250 g Ořechy vlašské
50 g Oříšky piniové
25 ml Smetana 12% (konzumní)
5 g Sůl
2 stroužek Česnek
2 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

46% Kalorie 898 kcal
Kilojoule 3 758kJ
23% Sacharidy 84 g
68% Tuky 51 g
55% Sodík 1 g
52% Bílkoviny 29 g

Pansoti s ořechovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Řepu uvaříme v dostatečném množství vody. Scelíme je a nadrobno nakrájíme. V míse ušleháme vejce, smícháme je s řepou, vínem, špetkou soli a nastrouhaným sýrem. Zaděláme těsto, zabalíme ho do fólie,necháme v chladničce 30 minut odpočinout. Z těsta vyválíme tenký plát, nakrájíme ho na čtverce o straně asi 10 cm. Do středu každého z nich dáme 1 lžíci řepové náplně, přeložíme na polovinu, aby vznikl trojúhelník, a protilehlé konce přimáčkneme k sobě. Vzniklé pansoti dáme na pomoučený vál a necháme oschnout. Uvaříme ořechovou omáčku. Všechny suroviny nasekáme a smícháme s olejem. Pansoti uvaříme v dostatečném množství vody s troškou oleje, aby se neslepily dohromady. Ochutíme připravenou ořechovou omáčkou. Nakonec posypeme nastrouhaným parmezánem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept