Žluté ravioli plněné brokolicí

50 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
590 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
22 g
Sacharidy
78 g
Vláknina
6 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brokolici očistíme a uvaříme v osolené vodě doměkka, scedíme, zchladíme, umeleme a dáme do mísy. Na oleji osmažíme se stroužky česneku a feferonkou, přidáme k uvařené brokolici. Ke směsi přidáme parmezán a špetku soli.Zaděláme těsto, přikryjeme ho a necháme 20 minut odpočinout. Z těsta vyválíme dlouhý plát, na polovinu klademe kopečky náplně. Přikryjeme druhou polovinou těsta a vykrájíme ravioli.
  • 2
    Piniová semena opražíme, roztlučeme v hmoždíři a ohřejeme na oleji s odrhnutým rozmarýnem. Ravioli pomalu uvaříme v osolené vodě, scedíme, ochutíme olejem s piniovými semeny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.