Video recept

Fenykl v remuládě

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 27158

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
2 polévková lžíce Estragon
1 ks Fenykl sladký - hlíza
2 polévková lžíce Hořčice Dijonská
1 kávová lžička Kapary
3 polévková lžíce Majonéza
2 ks Okurky nakládané
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 140 kcal
Kilojoule 585kJ
4% Sacharidy 15 g
11% Tuky 8 g
75% Sodík 1 g
6% Bílkoviny 3 g

Fenykl v remuládě postup přípravy receptu:

1

Z omytého fenyklu odstraníme tuhá vnější lůžka a jádro, potom jej příčně nakrájíme na tenké plátky.

2

Nakrájený fenykl vložíme do mísy, promícháme s oloupanou, nasekanou šalotkou, petrželkou, estragonem, hořčicí, kapary, nadrobno nakrájenými okurkami, majonézou a citronovou šťávou. Salát podle chuti osolíme a opepříme.

3

Podáváme k uzeným rybám, krabímu masu a studeným pečeným masům.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept

Tip z našeho eshopu VseNaVareni.cz