Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 2719

Ingredience

2 ks Bujón slepičí
1 ks Cibule
0,5 kg Hrách loupaný
1 špetka Majoránka
4 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
20 dkg Vepřová uzená plec
2 l Voda pitná
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 623 kcal
Kilojoule 2 605kJ
23% Sacharidy 83 g
21% Tuky 16 g
86% Sodík 2 g
67% Bílkoviny 38 g

Polévka z hrachu postup přípravy receptu:

1

Předem namočený hrách přelijeme asi 3/4l vody, přidáme bujon, uzené maso a povaříme.

2

Cibulku oloupeme, nakrájíme a osmahneme. Přepasírovaný hrách přidáme k cibuli, přilijeme litr vody, přidáme bujon, maso, majoránku, pepř a sůl.

3

Polévku dochutíme ještě česnekem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept