Recept

Silvestrovská masová směs

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 27195

Ingredience

50 g Anglická slanina
1 ks Cibule
250 g Hovězí svíčková
3 polévková lžíce Hořčice
250 g Kapie
100 g Okurky nakládané
2 špetka Pepř černý mletý
200 g Párky Debrecínské
40 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
1 ks Veka
150 g Vepřová kýta
20 ml Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 593 kcal
Kilojoule 2 482kJ
8% Sacharidy 30 g
48% Tuky 36 g
35% Sodík 708 mg
61% Bílkoviny 34 g

Silvestrovská masová směs postup přípravy receptu:

1

Kýtu i svíčkovou nakrájíme na nudličky, slaninu na kostičky, párky na kolečka, okurky a kapie na slabé proužky.

2

Na pánvi rozehřejeme sádlo, přisypeme kostičky slaniny a lehce orestujeme. Jakmile slanina pustí tuk, vsypeme do pánve obě masa, zamícháme a opékáme asi 3 minuty. Nyní přidáme párky, okurky a kapie, promícháme a podusíme asi 5 minut. Ochutíme solí, pepřem, worcesterem a hořčicí. Podusíme ještě minutku a stáhneme z ohně.

3

Podáváme s opečenými plátky bílé veky a zdobíme kroužky cibule.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept