Recept

Zeleninovo-houbové kuře

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 27217

Ingredience

9 g Houby sušené
3 polévková lžíce Hrášek mražený
600 g Kuře
1 ks Mrkev kořen
2 polévková lžíce Olej rostlinný
4 polévková lžíce Omáčka sójová
4 polévková lžíce Víno bílé
4 polévková lžíce Vývar drůbeží
0,5 ks Zelí čínské

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 407 kcal
Kilojoule 1 704kJ
2% Sacharidy 7 g
150% Tuky 112 g
7% Sodík 141 mg
55% Bílkoviny 31 g

Zeleninovo-houbové kuře postup přípravy receptu:

1

Omyté kuřecí maso bez kostí nakrájíme na kousky a zprudka je osmahneme na rozpáleném oleji.

2

Přidáme omyté, na proužky nakrájené zelí, očištěnou, na kolečka nakrájenou mrkev a předem namočené houby. Vše osmahneme a podlijeme vývarem. Přilijeme sójovou omáčku, víno a povaříme na polovinu objemu šťávy.

3

Nakonec do pokrmu vmícháme hrášek a podusíme 5 minut.

4

Podáváme s rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept