Recept

Telecí guláš chalupářský

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 27233

Ingredience

500 g Brambory
240 g Chléb konzumní
1 ks Cibule
200 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
80 g Křen
40 ml Olej olivový
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
20 g Solamyl
1 kávová lžička Sůl
500 g Telecí plec

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 511 kcal
Kilojoule 2 137kJ
16% Sacharidy 59 g
20% Tuky 15 g
23% Sodík 456 mg
62% Bílkoviny 35 g

Telecí guláš chalupářský postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na kostky, cibuli na kolečka, syrové brambory na kostičky, křen nastrouháme.

2

Na rozpáleném oleji orestujeme kostky masa, osolíme, posypeme mletou paprikou. Jakmile se paprika rozpustí v tuku, podlijeme vodou a dusíme hodinu. Přisypeme kostičky brambor a dusíme dalších 15 minut. Minutu před koncem vaření zahustíme solamylem rozmíchaným v trošce vody, přidáme nakládaný hrášek a prohřejeme. Porce guláše posypeme strouhaným křenem a kroužky cibule.

3

Podáváme s chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept