Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 150 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 27240

Ingredience

1 ks Bramborový knedlík
3 ks Cibule
1 polévková lžíce Hořčice
2 špetka Kmín drcený
1 polévková lžíce Marmeláda brusinková
40 g Mouka polohrubá
20 g Máslo čerstvé
50 ml Olej rostlinný
2 špetka Saturejka
600 g Skopová kýta
1 kávová lžička Sůl
10 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 496 kcal
Kilojoule 2 077kJ
6% Sacharidy 20 g
47% Tuky 35 g
10% Sodík 199 mg
41% Bílkoviny 23 g

Skopová kýta selská postup přípravy receptu:

1

Maso bez kosti rozkrojíme na 4 díly, v rozpáleném oleji na pánvi zprudka opečeme, přisypeme nadrobno nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek, krátce orestujeme, podlijeme vodou, ochutíme solí, kmínem, saturejkou a dusíme hodinu. Maso i se šťávou přendáme do pekáčku, přidáme lžíci másla s moukou, podle potřeby podlijeme a pečeme ještě hodinu. Minutu před koncem pečení vmícháme do šťávy lžíci marmelády, lžíci hořčice, promícháme a necháme prohřát.

2

Podáváme s bramborovým knedlíkem a porce masa na talíři posypeme kroužky čerstvé cibule.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept