Recept

Skopový hřbet po pastevecku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 27249

Ingredience

400 g Brambory pečené
3 špetka Majoránka
3 špetka Pepř černý mletý
700 g Skopový hřbet
40 g Sádlo škvařené
100 g Sýr Parmezán
1 kávová lžička Sůl
400 ml Voda pitná
6 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 776 kcal
Kilojoule 3 246kJ
14% Sacharidy 50 g
57% Tuky 43 g
31% Sodík 623 mg
80% Bílkoviny 45 g

Skopový hřbet po pastevecku postup přípravy receptu:

1

Vykostěné maso rozdělíme na 4 díly, potřeme utřeným česnekem, posypeme solí, pepřem a majoránkou, jednotlivé díly zavineme do ruličky, ovážeme provázkem a opečeme zprudka na rozpáleném sádle. Maso vložíme do pekáčku, podlijeme trochou vody a pečeme 25 minut. Dvě minuty před koncem pečené maso posypeme strouhaným sýrem a dopečeme.

2

Porce masa zbavíme provázků a podáváme s opečeným bramborem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept