Recept

Skopové maso na majoránce a tymiánu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (74%)
ID receptu: 27260

Ingredience

2 ks Bobkový list
50 g Celer bulvový
100 g Cibule
15 g Jíška instantní
1 polévková lžíce Majoránka
50 g Mrkev kořen
20 g Máslo čerstvé
50 g Petržel kořen
400 g Rýže dušená
600 g Skopové maso přední
1 kávová lžička Sůl
0,5 kávová lžička Tymián čerstvý
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 598 kcal
Kilojoule 2 501kJ
8% Sacharidy 29 g
94% Tuky 71 g
18% Sodík 364 mg
45% Bílkoviny 25 g

Skopové maso na majoránce a tymiánu postup přípravy receptu:

1

Maso vcelku dáme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, nahrubo nastrouhanou mrkev, petržel, celer, okořeníme bobkovým listem, špetkou tymiánu, povaříme 40 minut. Maso vyjmeme, naporcujeme, vložíme zpátky, přisypeme prolisovaný česnek, lžíci majoránky, ještě trochu tymiánu, omastíme kouskem másla a povaříme 20 minut. Tři minuty před koncem vaření zahustíme světlou jíškou.

2

Podáváme nejlépe s dušenou rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept