Recept

Skopové maso s kysaným zelím

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 65 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 27263

Ingredience

400 g Bramborové noky
200 g Cibule
0,5 kávová lžička Kmín drcený
10 g Libeček
1 kávová lžička Majoránka
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
600 g Skopová plec
100 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
300 ml Zakysaná smetana
300 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

43% Kalorie 839 kcal
Kilojoule 3 511kJ
10% Sacharidy 34 g
89% Tuky 67 g
38% Sodík 756 mg
44% Bílkoviny 25 g

Skopové maso s kysaným zelím postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na kostičky, cibuli nadrobno, slaninu na nudličky, česnek prolisujeme.

2

Do hrnce nasypeme slaninu, zahřejeme a jakmile pustí tuk, přisypeme cibuli, orestujeme, přidáme maso, promícháme, chvíli smažíme, posypeme mletou paprikou, jakmile se v tuku rozpustí podlijeme trochou vody. Dusíme 40 minut. Nyní přidáme okapané zelí, ve smetaně rozmícháme mouku a přilijeme k masu. Ochutíme solí, kmínem, majoránkou, libečkem a dusíme ještě 20 minut.

3

Podáváme nejlépe s bramborovými noky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept