Jednoduchý recept

Skopové maso na žampionech

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 65 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 27264

Ingredience

10 g Bazalka
2 ks Cibule
0,5 kávová lžička Kmín drcený
30 g Mouka polohrubá
50 ml Olej olivový
600 g Skopová plec
1 kávová lžička Sůl
8 stroužek Česnek
300 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 569 kcal
Kilojoule 2 381kJ
5% Sacharidy 17 g
63% Tuky 47 g
10% Sodík 203 mg
35% Bílkoviny 20 g

Skopové maso na žampionech postup přípravy receptu:

1

Maso bez loje nakrájíme na větší kostky, cibuli nadrobno, žampiony na plátky, česnek prolisujeme.

2

V hrnci rozpálíme olej, přisypeme cibuli, necháme zpěnit, přidáme kostky masa. Krátce orestujeme a jakmile pustí šťávu, přidáme žampiony, osolíme, okmínujeme, promícháme, chvilku necháme podusit ve vlastní šťávě a podlijeme vodou. Povaříme 40 minut. Nyní přidáme česnek, posekanou bazalku, mouku rozmícháme v trošce vody a přilijeme k masu. Vaříme dalších 20 minut.

Poznámka

Hotový pokrm podáváme s bramborovým knedlíkem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept