Skopové maso na žampionech

85 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
569 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
47 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso bez loje nakrájíme na větší kostky, cibuli nadrobno, žampiony na plátky, česnek prolisujeme.
  • 2
    V hrnci rozpálíme olej, přisypeme cibuli, necháme zpěnit, přidáme kostky masa. Krátce orestujeme a jakmile pustí šťávu, přidáme žampiony, osolíme, okmínujeme, promícháme, chvilku necháme podusit ve vlastní šťávě a podlijeme vodou. Povaříme 40 minut. Nyní přidáme česnek, posekanou bazalku, mouku rozmícháme v trošce vody a přilijeme k masu. Vaříme dalších 20 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.