Recept

Skopové mleté maso s vejci

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 27273

Ingredience

4 krajíc Chléb konzumní
15 g Petržel kudrnka
400 g Rajčata
2 špetka Saturejka
400 g Skopové maso přední
1 kávová lžička Sůl
2 špetka Tymián čerstvý
3 ks Vejce slepičí
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 513 kcal
Kilojoule 2 148kJ
10% Sacharidy 37 g
39% Tuky 29 g
18% Sodík 360 mg
46% Bílkoviny 26 g

Skopové mleté maso s vejci postup přípravy receptu:

1

Skopové maso osolíme, posypeme tymiánem, saturejkou, přidáme prolisovaný česnek, umeleme na masovém strojku. Nejlépe dvakrát. Maso vložíme do rozehřáté pánve a smažíme za stálého míchání asi 10 minut, dokud se maso nerozdrolí a mírně neorestuje. Nyní přisypeme nadrobno pokrájená rajčata, podusíme pár minut, vmícháme vejce, promícháme a necháme ztuhnout.

2

Hotový pokrm podáváme s chlebem. Můžeme posypat posekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept