Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (25%)
ID receptu: 27317

Ingredience

300 g Játra drůbeží
500 ml Mléko polotučné
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
6 ks Vaječný bílek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 285 kcal
Kilojoule 1 193kJ
3% Sacharidy 9 g
22% Tuky 16 g
13% Sodík 263 mg
44% Bílkoviny 25 g

Malé drůbeží suflé postup přípravy receptu:

1

Drůbeží játra omyjeme a rozmixujeme na jemnou kaši.

2

K rozmixovanému masu přilijeme mléko.

3

Z bílků vyšleháme tuhý sníh.

4

Troubu necháme předehřát na 185 °C.

5

Vyšlehaný sníh vmícháme po lžících opatrně do masového pyré. Vzniklou kaší naplníme misky na suflé cca 2 cm pod okraj a ihned vložíme do trouby.

6

Pečeme 20 minut, během pečení troubu neotvíráme!

7

Po upečení ihned servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept