Recept

Dušené mleté maso s cibulkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 27333

Ingredience

100 g Cibule
200 g Maso mleté - mix
10 g Mouka polohrubá
20 g Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
1 dl Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 408 kcal
Kilojoule 1 709kJ
3% Sacharidy 9 g
47% Tuky 36 g
15% Sodík 293 mg
24% Bílkoviny 13 g

Dušené mleté maso s cibulkou postup přípravy receptu:

1

Na rozpáleném oleji restujeme na slabé plátky pokrájenou cibuli, přidáme mleté maso a za stálého míchání restujeme dál. Dbáme, aby se nedělaly hrudky. Poté přimícháme mouku, sůl, pepř a krátce smažíme. Do osmažené směsi vlijeme vývar a pod poklicí za občasného míchání dusíme, až je maso měkké.

2

Ihned podáváme s vařenými brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept