Babiččina paštika

90 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
500 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
42 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
550 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Opláchnutá játra nakrájíme na kousky. Spolu s česnekem rozmixujeme na hladkou kaši. Přilijeme brandy, rozpuštěné máslo, pepř, sůl a polovinu připravených bylinek. Přidáme oloupané nasekané mandle a vše rozmixujeme.
  • 2
    Směs nalijeme do zapékacích misek, které jsme vymazali sádlem a vložíme do pekáče s horkou vodou. Pečeme ve středně vyhřáté troubě.
  • 3
    Po upečení necháme vychladnout a přelijeme sádlem.
  • 4
    Necháme odležet v lednici do druhého dne.
  • 5
    Paštiku ozdobíme zbylými bylinkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.