Recept

Skopové ledvinky na žampionech

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 27412

Ingredience

70 ml Bešamel
3 ml Citronová šťáva
60 g Máslo čerstvé
2 špetka Pepř černý mletý
600 g Skopové ledvinky
1 kávová lžička Sůl
200 ml Víno bílé
200 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 334 kcal
Kilojoule 1 397kJ
2% Sacharidy 6 g
25% Tuky 19 g
25% Sodík 495 mg
46% Bílkoviny 26 g

Skopové ledvinky na žampionech postup přípravy receptu:

1

Ledvinky odblaníme a nakrájíme na plátky. V pánvi rozpustíme máslo, plátky ledvinek zprudka opečeme po obou stranách. Ledvinky vyndáme z pánve a dáme zatím stranou. Do výpeku po ledvinkách dáme orestovat plátky žampionů, podlijeme vínem, osolíme, opepříme a zakapeme citronovou šťávou, přilijeme bešamel, promícháme, vyvaříme na požadovanou hustotu, vrátíme plátky ledvinek do omáčky a prohřejeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept