Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 27419

Ingredience

150 ml Bešamel
2 ks Cibule
1 špetka Muškátový oříšek
40 g Máslo čerstvé
70 ml Omáčka rajčatová
2 špetka Pepř černý mletý
900 g Skopová plec
40 g Strouhanka
2 kávová lžička Sůl
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 540 kcal
Kilojoule 2 258kJ
3% Sacharidy 10 g
61% Tuky 46 g
25% Sodík 495 mg
37% Bílkoviny 21 g

Haše ze skopového masa postup přípravy receptu:

1

Skopové maso umeleme na masovém strojku.

2

Na pánvi rozpustíme máslo, přisypeme nadrobno nakrájenou cibuli, necháme zesklovatět, přidáme mleté maso, ochutíme solí, pepřem, mletým muškátovým oříškem, za občasného míchání podusíme, vmícháme bešamel, rajčatovou omáčku a odstavíme. Obsah pánve přendáme do pekáčku, posypeme strouhankou a dáme zapéct. Pečeme ve vyhřáté troubě přibližně 1 hodinu.

3

Porce haše na talíři ozdobíme plátky vařených vajec.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept