Jednoduchý recept

Kysané zelí se slaninou dušené

  • Rakousko
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Kysané zelí se slaninou dušené 5 1
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 2745

Ingredience

1 ks Cibule
1 špetka Kmín celý
120 g Slanina vepřová
1 špetka Sůl
500 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 176 kcal
Kilojoule 738kJ
3% Sacharidy 9 g
18% Tuky 14 g
16% Sodík 319 mg
10% Bílkoviny 5 g

Kysané zelí se slaninou dušené postup přípravy receptu:

1

Zelí podle potřeby nakrájíme a dáme do kastrolu. Podlijeme trochou vody a dusíme pod poklicí doměkka.

2

V jiném kastrolu krátce osmahneme slaninu nakrájenou na malé kostičky spolu s cibulí, přidáme zelí i se zbytkem vývaru, osolíme a okmínujeme. Vše zamícháme a znovu krátce podusíme.

Komentáře a hodnocení

 
Lucie Klouparová
Kysané zelí se slaninou dušené
Cibulka a i slaninka vám budou krásně v kuchyni vonět. Vyzkoušejte tento recept a budete velice spokojeni.

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept