Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 2747

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Cukr krupice
0,5 l Hovězí vývar základní
1 špetka Kmín celý
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Ocet vinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
60 g Tuk
0,1 l Víno bílé
1 ks Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 209 kcal
Kilojoule 876kJ
3% Sacharidy 10 g
20% Tuky 15 g
21% Sodík 413 mg
6% Bílkoviny 3 g

Vinné zelí postup přípravy receptu:

1

Rozpůlené zelí nakrájíme na nudličky, krátce povaříme a ocedíme.

2

Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a zpěníme na tuku. Přidáme cukr, vinný ocet, okapané zelí, osolíme, opepříme a okmínujeme. Podlijeme vývarem a dusíme doměkka.

3

Nakonec zelí zaprášíme moukou, přilijeme víno a ještě 15 minut dusíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept