Jednoduchý recept

Zapečené krůtí maso

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 27504

Ingredience

1 polévková lžíce Bazalka
2 kávová lžička Kapary
1 kg Krůtí maso
2 polévková lžíce Olej rostlinný
5 g Pepř černý mletý
100 g Sýr Eidam cihla 40%
5 g Sůl
100 ml Víno červené
3 g Šalvěj čerstvá

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 448 kcal
Kilojoule 1 874kJ
1% Sacharidy 3 g
23% Tuky 17 g
33% Sodík 651 mg
111% Bílkoviny 62 g

Zapečené krůtí maso postup přípravy receptu:

1

Krůtí maso lehce naklepeme a nakrájíme na kostky.

2

Maso osolíme a opepříme.

3

Na rozpáleném oleji maso lehce opečeme.

4

Maso přendáme do pekáče a podlijeme červeným vínem.

5

Před pečením maso poklademe šalvějí, bazalkou, pokapeme kapary, nezapomeneme posypat sýrem.

6

Pečeme ve vyhřáté troubě zhruba 10 minut při teplotě 180 °C.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept