Recept

Bílé klobásy na pórku

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 27508

Ingredience

320 g Klobása bílá
10 g Máslo čerstvé
50 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1500 g Pórek
1 špetka Sůl
150 ml Víno bílé
120 g Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 570 kcal
Kilojoule 2 385kJ
18% Sacharidy 65 g
36% Tuky 27 g
7% Sodík 139 mg
27% Bílkoviny 15 g

Bílé klobásy na pórku postup přípravy receptu:

1

Pórek dobře očistíme a pokrájíme na 6cm špalíčky, které necháme 3 minuty spařit ve vroucí vodě.

2

Máslo necháme rozehřát a osmažíme na něm nachystaný pórek, osolíme, opepříme, přiklopené dusíme 10 minut.

3

Klobásy propícháme vidličkou a necháme osmažit na rozpáleném oleji.

4

Šalotky pokrájíme a osmažíme na tuku po klobásách, necháme zezlátnout, poté podlijeme vínem.

5

Dusíme 10 minut.

6

Pórek přendáme na servírovací talíře, na něj položíme klobásy a přelijeme omáčkou ze šalotky a vína. Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept