Jednoduchý recept

Vepřové kotlety s ardenskými bramborami

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 27510

Ingredience

600 g Brambory
90 g Cibule perlová
4 g Jalovec
20 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
260 g Vepřové kotlety
60 ml Víno bílé
100 g Šunka s vyšším obsahem tuku

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 317 kcal
Kilojoule 1 327kJ
6% Sacharidy 21 g
20% Tuky 15 g
5% Sodík 110 mg
39% Bílkoviny 22 g

Vepřové kotlety s ardenskými bramborami postup přípravy receptu:

1

Brambory a cibuli zbavíme slupek, přidáme pokrájenou šunku a vše necháme restovat na rozpáleném másle do úplného propečení.

2

Kotlety osolíme, opepříme a necháme smažit 7 minut z každé strany, poté přendáme k restované zelenině.

3

Ke šťávě z kotlet přilijeme víno, přidáme jalovec, vše necháme povařit.

4

Kotlety servírujeme s oblohou ze zeleniny přelité omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept