Recept

Roštěná s česnekovým máslem

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 27518

Ingredience

6 g Estragon
750 g Hovězí roštěnka vys. peč.
130 g Máslo čerstvé
50 ml Ocet kvasný lihový
1 špetka Pepř černý mletý
6 g Petržel kudrnka
1 špetka Sůl
4 g Tymián čerstvý
6 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 710 kcal
Kilojoule 2 972kJ
1% Sacharidy 4 g
71% Tuky 53 g
3% Sodík 61 mg
98% Bílkoviny 55 g

Roštěná s česnekovým máslem postup přípravy receptu:

1

Maso osolíme, opepříme a necháme osmahnout na 30 g rozpáleného másla.

2

Zbylé máslo pokrájíme na menší kousky.

3

Osmažené maso vyjmeme z pánve a dáme stranou. Na pánvi zpěníme oloupaný česnek, přidáme koření, ocet, sůl a pepř.

4

Smažíme takřka do vyvaření veškeré tekutiny.

5

Poté pánev odstavíme z plotny a všleháme připravené máslo, vznikne nám hustý krém.

6

Trochou omáčky přelijeme hotové maso, zbytek přendáme do malé misky.

7

Podáváme posypané sekanou petrželí.

8

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory, maso servírujeme velmi teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept