Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 27520

Ingredience

60 g Cibule
125 g Fazole červené
12 ml Olej stolní
30 g Paprika zelená
1 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel kudrnka
200 g Rýže loupaná
1 špetka Sůl
30 g Vepřová kýta uzená
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 341 kcal
Kilojoule 1 428kJ
18% Sacharidy 63 g
6% Tuky 4 g
6% Sodík 128 mg
21% Bílkoviny 12 g

Roštěnec po mexicku postup přípravy receptu:

1

Fazole dáme vařit do studené vody cca na 90 minut.

2

Vepřové maso pokrájíme na drobné kostičky, necháme osmažit na rozpáleném oleji. Poté vyjmeme z pánve a dáme stranou.

3

Zeleninu pokrájíme na malé kousky a společně s česnekem a cibulí necháme osmažit dozlatova. Přisypeme fazole a maso a smažíme 5 minut.

4

Celou směs přendáme do hrnce, přisypeme rýži, hodně osolíme, zalijeme 300 ml vody, necháme přiklopené vařit do vstřebání veškeré vody.

5

Mezitím ugrilujeme roštěnec, maso potřené olejem grilujeme cca 1 minutu na 100 g váhy masa. Při otočení masa na grilu jej osolíme a opepříme.

6

Hotové maso posypeme sekanou petrželí, ihned podáváme s přílohou z fazolí, rýže a zeleniny.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept