Vepřový košut

80 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
532 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
42 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
2 g
Cukr
56 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a osušené maso osolíme, posypeme tymiánem, celým pepřem a novým kořením. Obložíme lístky šalvěje, přidáme bobkový list a necháme v chladničce 2 dny rozležet.
  • 2
    Maso pečeme v troubě za občasného podlévání vodou téměř doměkka. Vyjmeme z trouby, potřeme sardelovou pastou a přelijeme přecezenou šťávou. Vrátíme do trouby a dopečeme doměkka.
  • 3
    Vhodnou přílohou jsou houskové knedlíky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.