Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 27526

Ingredience

2 ks Bobkový list
0,5 kávová lžička Nové koření celé
1 kávová lžička Pepř černý celý
1 polévková lžíce Sardelová pasta
1 kávová lžička Sůl
1 kávová lžička Tymián sušený
800 g Vepřová plec
500 ml Voda pitná
1 hrst Šalvěj čerstvá

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 532 kcal
Kilojoule 2 227kJ
1% Sacharidy 4 g
56% Tuky 42 g
17% Sodík 337 mg
61% Bílkoviny 34 g

Vepřový košut postup přípravy receptu:

1

Omyté a osušené maso osolíme, posypeme tymiánem, celým pepřem a novým kořením. Obložíme lístky šalvěje, přidáme bobkový list a necháme v chladničce 2 dny rozležet.

2

Maso pečeme v troubě za občasného podlévání vodou téměř doměkka. Vyjmeme z trouby, potřeme sardelovou pastou a přelijeme přecezenou šťávou. Vrátíme do trouby a dopečeme doměkka.

3

Vhodnou přílohou jsou houskové knedlíky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept