Ryba s vejci na pánvi
18 min.
Ingredience
- 250gramůAmur bílý
 - 1kusCibule
 - 1lžičkaSůl
 - 1lžičkaPepř bílý
 - 40gramůSádlo syrové
 - 150gramůBrambory
 - 3kusyVejce slepičí
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
256 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
18 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Rybu zbavíme kostí a nakrájíme na malé kousky, posypeme solí a pepřem.
 - 2Na pánvi rozpustíme sádlo a přisypeme připravenou rybu, tu krátce opečeme a přimícháme najemno nasekanou cibuli a uvařené, nadrobno nakrájené brambory, vše zalijeme vejcem.
 - 3Poté celou pánev vložíme do předehřáté trouby zhruba na 5 minut při teplotě 120°C.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.