Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 115 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 100 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 27585

Ingredience

2 ks Bobkový list
125 g Cibule
1000 ml Hovězí vývar základní
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
250 g Mrkev kořen
50 g Máslo čerstvé
40 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
6 g Petržel kudrnka
1000 g Skopová plec
1 špetka Sůl
6 g Tymián čerstvý
250 ml Víno bílé
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

49% Kalorie 967 kcal
Kilojoule 4 048kJ
5% Sacharidy 19 g
295% Tuky 222 g
36% Sodík 724 mg
60% Bílkoviny 34 g

Dušené skopové Crécy postup přípravy receptu:

1

Maso pokrájíme na menší kousky, osolíme a opepříme.

2

Mrkev očistíme a pokrájíme na kolečka, cibuli pokrájíme na jemno.

3

Olej rozehřejeme s máslem a maso se zeleninou na něm osmažíme. Poté maso vyjmeme z hrnce, zeleninu zaprášíme moukou a za stálého míchání necháme zhoustnout.

4

Přilijeme víno, přidáme rozetřený česnek a bylinky.

5

K zelenině vrátíme opět maso, zalijeme vše vývarem a zakryté dusíme 90 minut. Během dušení odstraníme přebytečný tuk.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept