Řezy ze svíčkové s husími játry

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
446 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
24 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
177 mg
Cukr
359 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí svíčkovou odblaníme a nakrájíme přes vlákno na plátky. Mírně je naklepeme, osolíme, opepříme a na tuku rychleji opečeme s plátky husích nebo drůbežích jater.
  • 2
    Řezy i játra vyjmeme, do výpeku přidáme očištěné, opláchnuté a na plátky nakrájené žampiony a krátce je osmahneme. Přidáme máslo, zastříkneme vývarem a vínem a ještě podusíme.
  • 3
    Nakonec šťávu se žampiony přisolíme, řezy svíčkové ozdobíme plátky jater, přelijeme šťávou se žampiony a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.