Hrušky se sýrem a vejci
13 min.

Ingredience
- 500gramůHrušky
- 1lžičkaCitronová šťáva
- 200mililitrůJogurt bílý
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 2kusyVejce slepičí
- 120gramůSalám Mortadela
- 120gramůSýr Ementál (Primátor)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
328 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
21 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
5 g
Cukr
12 g
Postup přípravy
- 1Nejprve dáme vařit vejce na tři minuty.
- 2Mezitím oloupeme a na kostičky nakrájíme hrušky, sýr a mortadelu.
- 3Uvařená vejce také nakrájíme a zamícháme s již nakrájenými surovinami.
- 4V míse smícháme citrónovou šťávu, jogurt a papriku.
- 5Do směsi přimícháme připravené suroviny a dáme na 2 hodiny vychladit, poté můžeme servírovat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.