Jednoduchý recept

Hrušky se sýrem a vejci

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 13 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 3 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 27626

Ingredience

1 kávová lžička Citronová šťáva
500 g Hrušky
200 ml Jogurt bílý
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
120 g Salám Mortadela
120 g Sýr Ementál (Primátor)
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 328 kcal
Kilojoule 1 371kJ
5% Sacharidy 17 g
28% Tuky 21 g
3% Sodík 66 mg
34% Bílkoviny 19 g

Hrušky se sýrem a vejci postup přípravy receptu:

1

Nejprve dáme vařit vejce na tři minuty.

2

Mezitím oloupeme a na kostičky nakrájíme hrušky, sýr a mortadelu.

3

Uvařená vejce také nakrájíme a zamícháme s již nakrájenými surovinami.

4

V míse smícháme citrónovou šťávu, jogurt a papriku.

5

Do směsi přimícháme připravené suroviny a dáme na 2 hodiny vychladit, poté můžeme servírovat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept

Tip z našeho eshopu VseNaVareni.cz