Hrušky se sýrem a vejci

13 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
328 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
21 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
5 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve dáme vařit vejce na tři minuty.
  • 2
    Mezitím oloupeme a na kostičky nakrájíme hrušky, sýr a mortadelu.
  • 3
    Uvařená vejce také nakrájíme a zamícháme s již nakrájenými surovinami.
  • 4
    V míse smícháme citrónovou šťávu, jogurt a papriku.
  • 5
    Do směsi přimícháme připravené suroviny a dáme na 2 hodiny vychladit, poté můžeme servírovat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.