Jednoduchý recept

Cizrna s kuřecím masem

  • Evropa
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Cizrna s kuřecím masem 5 1
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 2769

Ingredience

1 ks Cibule
300 g Cizrna
4 polévková lžíce Kečup
600 g Kuřecí prsa
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
100 ml Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
2 l Voda pitná
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 779 kcal
Kilojoule 3 258kJ
15% Sacharidy 54 g
56% Tuky 42 g
14% Sodík 272 mg
84% Bílkoviny 47 g

Cizrna s kuřecím masem postup přípravy receptu:

1

Do druhého dne necháme nabobtnat cizrnu v 1l vody.

2

Poté ji propláchneme, zalijeme novou vodou a uvaříme doměkka. Pak scedíme.

3

Nakrájíme cibuli a osmahneme, přidáme nakrájený česnek, cizrnu, kečup a promícháme. Osolíme a opepříme, chvíli povaříme.

4

Nakrájíme maso na plátky, naklepeme, osolíme a poprášíme moukou. Plátky osmažíme na oleji na pánvi.

5

Na talíře upravíme cizrnu s masem a podáváme.

Komentáře a hodnocení

 
Jankaa
Cizrna s kuřecím masem
Do receptu jsem použila cizrnu z plechovky (vařená v páře), kterou stačí jen propláchnout studenou vodou. Příprava se zrychlí a cizrna je velmi dobrá. Ke konci jsem přidala trochu méně kečupu, než je uvedeno v receptu, ale záleží na chuti každého. Recept je rychlý a výsledek moc dobrý a zdravý.

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept