Recept

Vepřová panenka v ostré marinádě

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 27701

Ingredience

1 polévková lžíce Kečup
150 ml Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Paprika mletá pálivá
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 kávová lžička Sůl
4 ks Vejce slepičí
500 g Vepřová panenka
1 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 557 kcal
Kilojoule 2 331kJ
1% Sacharidy 2 g
63% Tuky 47 g
29% Sodík 581 mg
58% Bílkoviny 33 g

Vepřová panenka v ostré marinádě postup přípravy receptu:

1

Očištěnou a omytou vepřovou panenku nakrájíme na kostky.

2

Vejce rozšleháme se solí, kečupem, worcesterem, sladkou i pálivou paprikou a pepřem.

3

Maso vložíme do připravené marinády a necháme do druhého dne v chladničce.

4

Potom panenku opékáme na oleji na pánvi nebo můžeme grilovat.

5

Vhodnou přílohou jsou smažené hranolky nebo čerstvý chléb.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept