Vepřová panenka v ostré marinádě

30 min.
Čína

Ingredience

    • 4kusyVejce slepičí
    • 500gramůVepřová panenka
    • 1lžičkaSůl
    • 1lžičkaWorcester (worcesterská omáčka)
    • 1lžičkaPaprika mletá sladká
    • 150mililitrůOlej rostlinný
    • 1lžíceKečup
    • 0,5lžičkaPaprika mletá pálivá
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
557 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
47 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
94 mg
Cukr
472 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou a omytou vepřovou panenku nakrájíme na kostky.
  • 2
    Vejce rozšleháme se solí, kečupem, worcesterem, sladkou i pálivou paprikou a pepřem.
  • 3
    Maso vložíme do připravené marinády a necháme do druhého dne v chladničce.
  • 4
    Potom panenku opékáme na oleji na pánvi nebo můžeme grilovat.
  • 5
    Vhodnou přílohou jsou smažené hranolky nebo čerstvý chléb.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.