Recept

Ztracená vejce jako ragú

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 27713

Ingredience

400 g Cibule červená
25 ml Citronová šťáva
24 ml Ocet kvasný lihový
80 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
6 g Petržel - nať
1 špetka Sůl
4 ks Vejce slepičí
100 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 350 kcal
Kilojoule 1 462kJ
4% Sacharidy 16 g
35% Tuky 26 g
7% Sodík 141 mg
17% Bílkoviny 10 g

Ztracená vejce jako ragú postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme, pokrájíme na kolečka a rozebereme na jednotlivá kolečka.

2

Cibuli orestujeme na rozpáleném oleji, necháme zezlátnout, poté podlijeme vínem.

3

Osolíme a opepříme, přilijeme citrónovou šťávu a ocet.

4

Vaříme do odpaření vína.

5

Vejce vyklepneme po jednom do hrnečku a osmažíme ve vysoké vrstvě oleje.

6

Restovanou cibuli přendáme na talíř, navrch položíme vejce a ozdobíme posekanou petrželí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept