Recept

Kořeněné králičí maso

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 27801

Ingredience

3 ks Bobkový list
1 ks Feferony
1 hrst Houby sušené
1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
0,5 kávová lžička Kmín celý
600 g Králičí maso
1 kávová lžička Majoránka
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
50 g Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Nové koření celé
1 ks Okurky nakládané
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
50 g Slanina vepřová
1 špetka Tymián sušený
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 389 kcal
Kilojoule 1 628kJ
2% Sacharidy 6 g
33% Tuky 25 g
60% Sodík 1 g
59% Bílkoviny 33 g

Kořeněné králičí maso postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté králičí maso naporcujeme a osolíme.

2

Do pekáče vložíme máslo, na kostičky nakrájenou slaninu, na plátky nakrájený česnek, hořčici, bobkový list, nové koření, nakrájenou feferonku, majoránku, papriku, kmín, nadrobno nakrájenou okurku, špetku tymiánu a předem namočené houby. Na plotýnce na mírném ohni vše zvolna promícháme.

3

Přidáme porce králíka, pekáč vložíme do vyhřáté trouby a za občasného podlévání vodou a šťávou dusíme maso doměkka.

4

Hotový pokrm zaprášíme hladkou moukou a ještě chvíli podusíme.

5

Podáváme s vařenými bramborami nebo s rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept