Jednoduchý recept

Telecí pečeně na cibuli

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 120 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 27805

Ingredience

500 g Brambory
250 g Cibule
2 špetka Kmín drcený
80 g Máslo čerstvé
2 špetka Pepř černý mletý
20 g Sůl
800 g Telecí pečeně

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 457 kcal
Kilojoule 1 911kJ
5% Sacharidy 17 g
37% Tuky 28 g
85% Sodík 2 g
60% Bílkoviny 33 g

Telecí pečeně na cibuli postup přípravy receptu:

1

Telecí maso nařízneme až ke kosti, osolíme a opepříme. V pekáčku rozpustíme dvě lžíce másla a vložíme maso. Okolo masa poklademe kolečka nakrájené cibule, trochu okmínujeme, máslem potřeme maso a dáme péct. Pečeme hodinu a půl. V průběhu pečení často podléváme vodou a potíráme maso vypečenou šťávou. Čtvrt hodiny před koncem pečení vložíme do šťávy kolem masa plátky očištěných brambor a dopečeme.

2

Maso naporcujeme, s bramborami rozdělíme na talíře a posypeme kroužky čerstvé cibule.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept