Recept

Jehněčí kotlety s husí paštikou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 27808

Ingredience

400 g Bramborová kaše
20 ml Hovězí vývar základní
600 g Jehněčí kotlety
60 g Máslo čerstvé
40 g Paštika z husích jater
2 špetka Pepř černý mletý
20 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 582 kcal
Kilojoule 2 436kJ
5% Sacharidy 17 g
57% Tuky 43 g
121% Sodík 2 g
55% Bílkoviny 31 g

Jehněčí kotlety s husí paštikou postup přípravy receptu:

1

Jehněčí kotlety naklepeme, posypeme solí, pepřem a vložíme na pánev s rozehřátým máslem. Opečeme z obou stran dozlatova.

2

Paštiku z husích jater trochu naředíme masovým vývarem a metlou vyšleháme. Vzniklou pastou potřeme kotlety po obou stranách, vrátíme do pánve na máslo, je-li potřeba, přidáme lžíci čerstvého másla a kotlety lehce orestujeme.

3

Hotové kotlety podáváme s bramborovou kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept