Recept

Jehněčí brzlíky s rýží

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 27812

Ingredience

800 g Jehněčí brzlík
1 špetka Kari koření
60 g Máslo čerstvé
150 ml Omáčka rajčatová
2 špetka Pepř černý mletý
500 g Rýže dušená
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 430 kcal
Kilojoule 1 798kJ
6% Sacharidy 23 g
15% Tuky 11 g
16% Sodík 317 mg
52% Bílkoviny 29 g

Jehněčí brzlíky s rýží postup přípravy receptu:

1

Jehněčí brzlíky důkladně propláchneme pod tekoucí vodou, vhodíme na půl minuty do vroucí vody, aby se zatáhly, scedíme a necháme vychladnout. Brzlíky osolíme, opepříme a posypeme špetkou kari koření. V pánvi rozehřejeme máslo, přidáme brzlíky a opečeme z obou stran dozlatova.

2

Dušenou rýži promícháme s rajčatovou omáčkou, upravíme na talíře a přiložíme smažené brzlíky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept