Recept

Smažené hovězí maso s hrachovými lusky

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 27831

Ingredience

1 polévková lžíce Cukr třtinový
450 g Hovězí svíčková
230 g Hrachové lusky
0,5 kávová lžička Maizena - kukuřičný škrob
1 polévková lžíce Olej rostlinný
3 polévková lžíce Omáčka sójová
2 polévková lžíce Víno rýžové čínské
1 polévková lžíce Zázvor celý
1 polévková lžíce Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 204 kcal
Kilojoule 855kJ
3% Sacharidy 10 g
1% Tuky 1 g
3% Sodík 67 mg
48% Bílkoviny 27 g

Smažené hovězí maso s hrachovými lusky postup přípravy receptu:

1

Maso rovnoměrně rozkrájíme na velmi tenké nudličky. Smícháme sójovou omáčku s rýžovým vínem, cukrem a kukuřičným škrobem a odložíme stranou.

2

V pánvi rozpálíme olej, přidáme nadrobno nakrájený zázvor a česnek, krátce orestujeme. Vložíme maso a za stálého míchání restujeme další 2 minuty. Vsypeme hrachové lusky a po cca 3 minutách vlijeme připravenou omáčku. Za stálého míchání přivedeme k varu a poté na mírném ohni povaříme, dokud omáčka nezhoustne.

3

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept