Recept

Hovězí na bílém víně

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 27846

Ingredience

600 g Hovězí maso zadní
50 ml Olej rostlinný
1 polévková lžíce Petržel - nať
0,5 kávová lžička Sůl
250 ml Víno bílé
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 354 kcal
Kilojoule 1 479kJ
1% Sacharidy 3 g
25% Tuky 19 g
9% Sodík 177 mg
58% Bílkoviny 33 g

Hovězí na bílém víně postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na plátky a naklepeme.

2

Bílé víno smícháme se solí, nasekaným česnekem a petrželkou. Do směsi vložíme plátky masa a necháme nejméně 2 hodiny marinovat.

3

Potom plátky zprudka osmahneme na rozpáleném oleji a dusíme doměkka za občasného podlévání marinádou.

4

Vhodnou přílohou je rýže.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept