Recept

Pohanková mrkev s telecím masem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 27986

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 ks Cibule
500 g Mrkev kořen
20 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
32 g Pohanka
1 kávová lžička Sůl
250 g Telecí plec
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 198 kcal
Kilojoule 828kJ
5% Sacharidy 17 g
392% Tuky 294 g
13% Sodík 262 mg
27% Bílkoviny 15 g

Pohanková mrkev s telecím masem postup přípravy receptu:

1

Očištěnou, na kostičky nakrájenou mrkev vložíme do kastrolu, zalijeme trochou vody. Přidáme bobkový list, pepř, sůl a mrkev, dusíme doměkka.

2

Omyté maso nakrájíme na malé kousky nebo na nudličky a osmahneme na cibulce na másle. Vmícháme do mrkve.

3

Zvlášť uvaříme doměkka pohanku, rozmixujeme ji a přidáme do pokrmu.

Poznámka

Telecí maso můžeme nahradit vepřovým masem nebo salámem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept