Recept

Mořské plody v zeleninové omáčce

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 27987

Ingredience

0,5 ks Celer bulvový
1 ks Cibule
1 kávová lžička Majoránka
500 g Mořské plody mix
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 ks Petržel kořen
4 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 160 kcal
Kilojoule 669kJ
3% Sacharidy 9 g
7% Tuky 6 g
12% Sodík 250 mg
34% Bílkoviny 19 g

Mořské plody v zeleninové omáčce postup přípravy receptu:

1

V kastrole na oleji osmahneme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, nasekané stroužky česneku, na kousky nakrájenou petržel a celer.

2

Přidáme nadrobno nakrájené zmrazené mořské plody, osolíme, opepříme a okořeníme majoránkou. Nakonec vsypeme omytá, na kousky nakrájená rajčata a vše pod pokličkou dusíme asi 20 minut.

3

Vhodnou přílohou jsou špagety nebo rýže.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept