Recept

Kuřecí řezanka frankfurtská

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 27995

Ingredience

400 g Brambory vařené
100 g Cibule
250 ml Hovězí vývar základní
500 g Kuřecí prsa
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Máslo čerstvé
15 g Paprika mletá sladká
2 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
200 g Párky Frankfurtské
10 g Sůl
5 g Tymián sušený
150 ml Víno bílé
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 512 kcal
Kilojoule 2 144kJ
9% Sacharidy 33 g
30% Tuky 23 g
76% Sodík 2 g
66% Bílkoviny 37 g

Kuřecí řezanka frankfurtská postup přípravy receptu:

1

Kuřecí prsa nakrájíme na kostičky, frankfurtská párky na kolečka, cibuli nadrobno, petrželku posekáme, česnek prolisujeme.

2

V hlubší pánvi rozehřejeme lžíci másla, přisypeme kolečka párků, orestujeme, přidáme cibuli, maso, osmahneme, zaprášíme moukou, mletou paprikou, necháme rozpustit v tuku, podlijeme vínem a podusíme, dokud se víno téměř neodpaří. Zalijeme vývarem, přidáme česnek, petrželku, tymián a dusíme doměkka.

3

Řezanku naporcujeme na talíře a doplníme vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept