Recept

Kuřecí řezanka na slanině

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 28010

Ingredience

400 g Brambory pečené
80 g Cibule
150 ml Hovězí vývar základní
30 ml Koňak Armaňak
600 g Kuřecí prsa
2 špetka Pepř černý mletý
150 g Slanina vepřová
15 g Sůl
150 ml Víno červené
150 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 611 kcal
Kilojoule 2 556kJ
14% Sacharidy 51 g
28% Tuky 21 g
103% Sodík 2 g
76% Bílkoviny 43 g

Kuřecí řezanka na slanině postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na kostky, slaninu na kostičky, cibuli nadrobno, žampiony na plátky.

2

Pánev necháme na ohni rozehřát, přisypeme kostičky slaniny a částečně je vyškvaříme. Jakmile pustí tuk, přisypeme cibuli a maso. Orestujeme, osolíme, opepříme a přidáme plátky žampionů, podlijeme červeným burgundským vínem, armaňakem, necháme z části vyvařit a zalijeme troškou vývaru. Dusíme doměkka a tekutinu necháme téměř vyvařit.

3

Hotový pokrm podáváme se opečenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept