Jednoduchý recept

Kuřecí řezanka na hříbkách

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (74%)
ID receptu: 28014

Ingredience

400 g Brambory pečené
200 g Hříbky čerstvé
2 špetka Kmín drcený
600 g Kuřecí prsa
40 g Máslo čerstvé
10 g Paprika mletá sladká
2 špetka Pepř černý mletý
150 ml Smetana 12% (konzumní)
15 g Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 516 kcal
Kilojoule 2 161kJ
15% Sacharidy 52 g
23% Tuky 17 g
83% Sodík 2 g
70% Bílkoviny 39 g

Kuřecí řezanka na hříbkách postup přípravy receptu:

1

Kuřecí maso nakrájíme na menší kousky, malé očištěné hříbky na plátky, česnek prolisujeme.

2

V pánvi rozpustíme dvě lžíce másla, přisypeme hříbky, osmažíme. Potom přidáme maso, osmahneme a jakmile pustí šťávu, ochutíme solí, pepřem, česnekem a kmínem. Chvilku podusíme ve vlastní šťávě, necháme vysmahnout na tuk, přisypeme lžičku mleté papriky, necháme ji rozpustit v tuku, podlijeme smetanou. Podusíme ještě 10 minut a můžeme podávat.

3

Ideální přílohou jsou opečené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept