Jednoduchý recept

Zapékaná vejce s černými olivami

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 28157

Ingredience

100 g Olivy černé
600 ml Omáčka bešamelová
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
6 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 519 kcal
Kilojoule 2 170kJ
17% Sacharidy 59 g
32% Tuky 24 g
13% Sodík 267 mg
29% Bílkoviny 16 g

Zapékaná vejce s černými olivami postup přípravy receptu:

1

Bešamelovou omáčku ohřejeme.

2

Vejce uvaříme natvrdo a oloupeme.

3

Omáčku nalijeme do zapékací nádoby, navrch dáme oloupaná a rozpůlená vejce. Olivy rozložíme po omáčce vedle vajec.

4

Dáme zapéct na pár minut do rozehřáté trouby. Pečeme při teplotě 175 °C cca 5 minut.

5

Vhodnou přílohou je opékaný chléb.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept