Rolovaná omeleta se šunkou

20 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
300 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
26 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
345 mg
Cukr
829 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce vyšleháme s mlékem, moukou, solí a pepřem.
  • 2
    25 g másla rozehřejeme a usmažíme na něm omeletu.
  • 3
    Zbytek másla smícháme s pokrájenými okurkami a hořčicí. Vyšleháme do pěny, kterou potřeme omeletu.
  • 4
    Pěnu poklademe plátky šunky, omeletu srolujeme. Poté zabalíme do potravinové fólie a necháme v chladu odležet.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.