Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 28166

Ingredience

400 g Brambory
3 g Chilli koření mleté
350 g Filé rybí
30 g Máslo čerstvé
6 g Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
200 g Protlak rajčatový
150 g Sýr Eidam cihla 45%
60 g Sýr Parmezán
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 438 kcal
Kilojoule 1 834kJ
7% Sacharidy 26 g
28% Tuky 21 g
34% Sodík 678 mg
99% Bílkoviny 55 g

Gratinované ryby postup přípravy receptu:

1

Brambory pokrájíme na plátky. Rybí maso nakrájíme na menší kousky.

2

Smícháme rajčatovou omáčku, rybí maso, chilli, sekanou pažitku a strouhaný parmezán.

3

Zapékací mísu vytřeme máslem, na dno naskládáme brambory, přelijeme masovou směsí, osolíme a opepříme a posypeme strouhaným sýrem.

4

Pečeme při 210 °C cca 40 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept