Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 28199

Ingredience

115 g Bulgur
4 ks Cibulka jarní
4 polévková lžíce Citronová šťáva
75 g Máta
75 ml Olej olivový extra panenský
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
225 g Petržel - nať
2 ks Rajčata
0,5 ks Salát hlávkový
300 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 327 kcal
Kilojoule 1 367kJ
10% Sacharidy 35 g
26% Tuky 20 g
2% Sodík 38 mg
14% Bílkoviny 8 g

Tabbúlé postup přípravy receptu:

1

Bulgur vsypeme do mísy, zalijeme studenou vodou a necháme asi 15 minut zvolna vstřebat vodu a nabobtnat. Potom přilijeme olej a citronovou šťávu, opepříme a promícháme.

2

Těsně před podáváním do bulguru vmícháme nasekanou petrželku, mátu a jarní cibulku. Směs upravíme na talíře na omyté salátové listy a ozdobíme omytými, na kostky nakrájenými rajčaty.

3

Ihned podáváme.

Poznámka

Použijeme hladkolistou petržel.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept

Tip z našeho eshopu VseNaVareni.cz